
שווארמה טופו, כרוב ופטריותהיא אומנם לא מעגל ואפילו לא מהודו, אבל אנחנו מבטיחים לכם שאתם הולכים להתאהב בשווארמה הזאת עד מעל האוזניים. זה גם כנראה יהיה הרגע שתבינו שמה שהופך שווארמה לשווארמה זה בעיקר התיבול
אושיק פלר גיל
| "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"
| פורסם 30/06/25 11:04
צילום: שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים את התבלינים בקערית. 2 פורסים את הטופו לפרוסות דקיקות בעזרת קולפן כרוב עבה או קולפן רגיל. זה בסדר אם חלק מהפרוסות נחתכות או מתפוררות. מעבירים לקערה. 3 פורסים את הכרוב באותו אופן ומעבירים לקערה נפרדת. 4 מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל להבה בינונית. מטגנים את הבצל כ-5 דקות, עד להזהבה. 5 מעבירים למחבת כמה פרוסות טופו ומעט מתערובת התבלינים ומערבבים עד שכל הטופו נעטף בהם. ממשיכים כך עם יתר הטופו והתבלינים עד שמתקבלת מחבת צבעונית וריחנית. 6 מוסיפים למחבת את הכרוב והפטריות הפרוסות ומערבבים היטב. ממשיכים לבשל עוד 4-3 דקות עד לריכוך קל ומסירים מהאש. מגישים עם טחינה וסלט, עם או בלי פיתה. המתכון מתוך הספר "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים". כל ההכנסות ממכירת הספר ייתרמו לעמותת "רוח נשית" שמסייעת לנשים נפגעות אלימות. לרכישה
"מתכונים מהבית" - כריכת הספר | צילום:
שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"
שווארמה טופו, כרוב ופטריות | צילום:
שרית גופן, "מתכונים מהבית - אוכל שכולם אוהבים"
בתיאבון!
|