
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
למרק:
אופן ההכנה:1מכינים את תערובת הקציצות: מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומניחים בצד לחצי שעה. 2מבשלים בסיר את כל חומרי המרק על אש גבוהה ללא מכסה עד לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם. 3מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים עד שהדלעת רכה. אם חסרים נוזלים, מוסיפים מעט מים. טועמים ומתקנים תיבול. 4מכינים קציצות קטנות בידיים רטובות ומכניסים אותן לסיר עם המרק. לא מערבבים עם כף, אלא מנענעים את הסיר בתנועות סיבוביות כדי שהנוזלים יכסו את הקציצות. 5מכסים את הסיר, מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים עוד חצי שעה. מדי פעם בודקים ואם חסרים נוזלים, מוסיפים מעט מים. 6רצוי להגיש עם לחם! * כל מנה כוללת 365 קק"ל עם שתי פרוסות לחם רגיל (205 קק"ל למנה גדולה ללא לחם). * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל אורז, עדשים אדומות וירקות כתומיםהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |