
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה שעל השקית. אם אתם מכינים פסטה עם שמן - משתמשים רק בכפית אחת ולא יותר. 2. מכינים את הרוטב: קוצצים את השום והבצל. מאדים אותם במחבת רחבה או סיר יחד עם כף שמן קנולה, על אש בינונית ועם מכסה סגור. מערבבים מדי פעם עד לריכוך הבצל. 3מוסיפים את הבשר, תוך ערבוב ופירור כדי שלא יהיו גושים. מבשלים את הבשר עד שהוא מחליף צבע, נסגר מכל הכיוונים ורוב הנוזלים שהוא הפריש התאדו. 4קוצצים את העגבניות, הפטרוזיליה והפלפל האדום ומוסיפים אותם אל הסיר יחד עם חצי כפית מלח, שתעזור לריכוך מהיר. מבשלים את הירקות עד שכל הנוזלים יוצאים מהם. 5מוסיפים לסיר את הרסק והפלפל השחור, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. המתכון מתאים ל-4 סועדים, 500 קלוריות לכל מנה * מיכל נוי דיאטנית ברשתסטודיו Cרעננה הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |