
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את האורז חצי שעה במים, ומבשלים כמו אורז רגיל - 2 כוסות מים לכל כוס אורז, על אש קטנה בסיר מכוסה כ-20-30 דקות. 2מטגנים במחבת טפלון משומנת עם תרסיס שמן את נתח הסלמון כ-7 דקות מצד אחד, ועוד 3 דקות מהצד השני. בודקים שהמרכז עשוי ומורידים מהאש. 3מטגנים מעט את השעועית הירוקה במחבת על אש בינונית, עד שהיא מתרככת. מוסיפים חצי כפית שמן שומשום, מגביהים את הלהבה לשתי דקות נוספות ומסירים מן האש. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |