
המצרכים (2 מנות):לכבדי העוף:
לפירה הסגול:
אופן ההכנה:1לפירה הסגול: פורסים את הירקות (גזר, סלק, בצל, דלורית, שורש סלרי וקולרבי) לפרוסות דקות ומניחים בתבנית. 2מפזרים פלפל שחור וזרעי כוסברה טחונים, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-220 מעלות ל-20-30 דקות, עד שהירקות מתרככים (נועצים מזלג לבדיקה). 3מניחים לירקות להצטנן מעט וטוחנים לתערובת חלקה במעבד מזון או באמצעות בלנדר מוט. 4לכבדים: מייבשים את הכבדים בעזרת מגבת נייר. 5צורבים את הכבדים על מחבת עם כפית שמן, פחות מדקה לכל צד. מעבירים לצלחת. 6במחבת נוספת מטגנים את הבצל בשאר השמן על אש קטנה, עד שהוא מזהיב קלות. 7מוסיפים לבצל כשתי כפות מים, סוכר, חומץ בלסמי, תימין, מלח, פלפל שחור וצימוקים. 8מבשלים מעט את הרוטב לצמצום ואז מוסיפים את הכבדים ומכסים את המחבת. 9מניחים לבישול של 2 דקות, הופכים את הכבדים ומבשלים שתי דקות נוספות. מגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |