
בורקיטס פתוח במילוי גבינותאין פה לא התפחות ולא צריך לחכות – תוך 10 דקות תכינו מאפים משגעים עם בצק הכי נוח לעבודה וגבינות שמקבלות חריכה כיפית בתנור. בהצלחה עם לא לחסל את התבנית |
המצרכים :לבצק (כ-20 בורקיטס):
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2 מערבבים את רכיבי הבצק בקערה ולשים בעדינות עד לקבלת בצק אחיד. 3 מערבבים בקערה נפרדת את מצרכי המילוי. 4 יוצרים מהבצק כדורים. מרדדים כל כדור במערוך ומניחים במרכז כף גדושה מהמלית. סוגרים היטב את קצוות הבצק לצורת סמסוסק או חצי ירח. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבצק והמלית. 5 מכינים קערית עם מים וצלחת עם שומשום. טובלים כל מאפה במים ולאחר מכן בשומשום. 6 מעבירים את המאפים לתבנית. חורצים את אמצע המאפה בסכין. 7 מכניסים לתנור ל-30 דקות. הבצק לא צריך להזהיב אלא להישאר בהיר.
בורקיטס פתוח. הבצק הכי נוח לעבודה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בורקיטס פתוח. מחכים יפה להיכנס לתנור | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בורקיטס פתוח. נראה אתכם לא מחסלים את התבנית | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בורקיטס פתוח. חמודים כאלה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|