
עוגת גבינה קרה בטעם של פעםעם המון גבינה רכה ומתוקה, פירות לקישוט ובסיס בישקוטי רטוב. עוגה מופלאהרוני מנדלמן|mako| פורסם01/06/1116:49 ![]() צילום: עודד קרני |
המצרכים (10 מנות):למלית
לבסיס
לקישוט
כלים
אופן ההכנה:1מעבירים לקערה גדולה את כל מרכיבי המלית, למעט השמנת המתוקה (גבינה לבנה, גבינת שמנת, סוכר, מיץ לימון וגרידת לימון). מערבבים בעדינות עד שהתערובת חלקה ונטולת גושים. 2מקציפים במהירות במיקסר את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצפת. 3טובלים את הבישקוטי בקערה עם חלב ומסדרים אותם צמודים בתבנית, עד שהתחתית מכוסה. 4מקפלים את הקצפת בעדינות לתוך תערובת הגבינה, עד שמתקבלת תערובת אחידה בצבעה, חלקה וסמיכה. שופכים את המלית על הבישקוטי, ומשטחים בעדינות בעזרת מרית. 5מפזרים באופן אחיד את התותים/פירות היער (משאירים כמובן רווחים קטנים, שמאפשרים לחתוך ולהתרשם מהיופי של העוגה), ומכניסים למקרר לארבע שעות לפחות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |