מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

קרקר קוטג' מושלם - בטוסטר

קרקר פריך, טעים ומפוצץ בחלבון, שמכינים בטוסטר בקצת פחות מ-5 דקות על בסיס גבינת קוטג'. ההיית או חלמנו חלום?

|mako אוכל| פורסם10:53

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 2 כפות קוטג' (רצוי 5% או 9%)
  • 1 ביצה
  • 2-3 כפות קמח (אפשר קמח שקדים, שיבולת שועל או רגיל)
  • מלח
  • מעט אורגנו
  • מעט פלפל שחור
  • מעט צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בלילה יחסית סמיכה.

2מניחים נייר אפייה על הטוסטר כך שיכסה גם את התחתית וגם את המכסה. משמנים מעט ושופכים את התערובת.

3סוגרים את הטוסטר ומחכים כ-3 דקות, עד לקבלת קרקר זהוב.

4ממלאים במה שאוהבים, וזוללים.

קרקר קוטג'. בהכנהקרקר קוטג'. בהכנה|צילום: יעל קצב, mako אוכלקרקר קוטג'. קוטג' גם בפניםקרקר קוטג'. קוטג' גם בפנים|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il