
קרקר דגיגים טעים אשמכירים את החטיף המלוח שצורתו צורת דגיגונים וטעמו ממכר כמו סם? אז היום אנחנו מחליפים אותו בגרסה ביתית, טעימה בטירוף גם היא, גבינתית ומלוחה - שתעדיפו פי מיליון להתמכר אליה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2טוחנים במעבד מזון קמח, מלח, כורכום, חמאה וגבינה עד שמתקבלים פירורים. מוכנים לזלילה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלבקרו בבלוג של שרית -Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3מוסיפים מים ומעבדים בקצרה עד לקבלת בצק. 4מרדדים את הבצק לעלה דקיק בעובי 2-3 מ"מ. 5קורצים צורות ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (הכמות תמלא 3 תבניות). 6אופים 10-12 דקות, עד שהקרקרים מתחילים להזהיב בשוליים. הקרקרים יוצאים מהתנור מעט רכים ומתקשים בקירור. אם הם נשארים רכים - מכניסים אותם לתנור ל-2-3 דקות נוספות, מכבים את התנור ומניחים להם להתקרר בתוכו. תגיות:קרקרים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |