אוכל
אוכל

קונקיליה בגבינות

פסטה קונקיליה מלאה גבינות מעולות עם עשבי תיבול. חלום נימוח בכל ביס

|מאסטר שף| פורסם21:00
קונקיליה – פסטה ממולאת (תמונת AVI: mako)
Rating:4.151reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 שקית פסטה מסוג קונקיליה מבושלת אל-דנטה לפי הוראות יצרן
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 300 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
  • 100 גרם פטריות פורצ'יני יבשות מושרות במים חמים, פרוסות וקצוצות דק
  • 3 עלי מרווה
  • מלח
  • פלפל
  • 4 ביצים
  • גבינת פרמזן
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • 100 גרם גבינת עיזים
  • פירורי לחם
  • שמן זית
  • שליש כוס יין לבן
  • 30 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • כוס עשבי תיבול קצוצים דק: עירית, פטרוזיליה, שמיר, נענע (ניתן להוסיף גם בזיליקום)

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. מקררים במי קרח.

2לאחר שהפסטה מתקררת, מסדרים על תבנית עם נייר פרגמנט כשהצד הפתוח של הקונקיליות כלפי מעלה.

להכנת המילוי:

3מחממים בסיר שמן זית ומוסיפים פנימה את הבצל. מאדים עד שהבצל הופך שקוף.

4מוסיפים את הפטריות והמרווה, ממליחים ומפלפלים ומטגנים עד שהפטריות מעט מזהיבות.

5מעבירים לקערה יחד עם הביצים, פרמזן, מיכל אחד של שמנת מתוקה, ריקוטה וגבינת עיזים. מערבבים היטב ומעבירים לשק זילוף.

6ממלאים את הקונקיליות. מפזרים מעל פירורי לחם ומזלפים מעט שמן זית מעל הכל.

7לתבנית יוצקים את היין הלבן, מיכל שמנת מתוקה והחמאה החתוכה לקוביות.

8מכניסים לתנור לחום 180 מעלות עד שפירורי הלחם מזהיבים. כ-15 דקות.

9מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את עשבי התיבול הטריים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il