
בחושה לשבת: עוגת פירות יבשים רכהאל תסתכלו עליה ככה, מאחורי המראה הפשוט מסתתרת עוגה רכה וסופר טעימה, שגם מי שלא משתגע על פירות יבשים ישמח מאוד לפגוש ליד הקפה. אין שמן, אין חמאה, וההכנה? 5 דקות עבודה
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 25/01/18 07:37
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. טורפים בקערה ביצים, שמנת חמוצה ומתוקה, סוכר, מלח, תמצית וניל וליקר תפוזים או ברנדי כדקה-שתיים, עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מנפים פנימה את הקמח התופח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. 3 מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומקפלים להטמעה בלבד. עוד המון מתכונים שווים מחכים לכם באתר של ענבל - פיית העוגיות 4 יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת קלות. אופים את העוגה כ-40 דקות, עד שהיא משחימה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש ובלי פירורים. מצננים וזוללים.
|