
פיצה ללא שמריםבצק הפיצה הכי קל ומהיר בעולם: לשים קצרות, מרדדים, מורחים ברוטב עגבניות, מפזרים גבינה ותוספות ושולחים לתנור|מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא| פורסם09/07/1211:40 ![]() צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא |
המצרכים (3 מנות):לבצק (3 פיצות קטנות):
לרוטב העגבניות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מכינים את הרוטב: מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית, מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד שמתקבל רוטב. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים היטב. ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. 3מכינים את הבצק: מערבבים שני סוגי קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים רוויון ושמן זית ולשים לבצק אחיד. אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח. 4מרכיבים את הפיצה ואופים: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 20 ס"מ ובעובי 4-3 מ"מ. מניחים בתבנית. 5מורחים רוטב עגבניות על עיגולי הבצק בשכבה אחידה ומפזרים גבינה ותוספות שאוהבים (עגבניות, זיתים, תירס, אפונה). 6אופים 20-15 דקות עד ששולי הפיצה זהובים והגבינה מותכת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> יש לכם זמן? הנה מדריך הפיצה השלם שלנו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |