1 מחממים תנור ל-180 מעלות (סטטי - חום עליון ותחתון).
2 מכינים את הקראמבל: מערבבים בקערת המיקסר/מעבד מזון קמח, חמאה, סוכר, אבקת אפייה, ביצה וקורט מלח, מעבדים עד לקבלת בצק קראמבל פירורי ומניחים בצד.
3מכינים את בלילת הגבינה: טורפים בקערה גבינת ריקוטה, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר וקורנפלור עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
4 מרכיבים את העוגה: משמנים תבנית פיירקס (20X30 ס"מ) עם חמאה, מניחים בתחתית חופן פירורים מתערובת הקראמבל, מעל הפירורים יוצקים בזהירות את בלילת הגבינה. מעל הגבינה מפזרים את האוכמניות הקפואות ולבסוף מפזרים את הקראמבל בנדיבות.
5 מכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד הזהבה. מוציאים מהתנור, מחכים לצינון ומגישים בטמפרטורת חדר.
* ניתן לקשט גם עם אבקת סוכר.
* העוגה נשמרת במקרר, אך מוגשת בטמפרטורת החדר.
לבלוג של עדיקוש
לעמוד האינסטגרם המהמם שלה
בתיאבון!