
לביבות ברוקולי קיציותכשלוקחים לביבות פשוטות (אבל טעימות בטירוף!), ומגישים אותן עם מטבל זריז של יוגורט לימוני וקווץ' של עגבנייה - אפשר להרשים אפילו את מלכת אנגליה
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
ליוגורט המתובל:
להגשה (אופציונלי):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. 2 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות עד הזהבה (אפשר גם לאפות ב-200 מעלות על נייר אפייה משומן כ-15 דקות, או עד הזהבה).
מילוי נדיב וכיפי, אל תתקמצנו | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
3 מערבבים בקערה את מרכיבי היוגורט המתובל. 4 מגישים את הלביבות עם מטבל היוגורט וקישוט של עגבניות ושמן זית. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם.
|