
סלט טאבולה של בוקרארוחת בוקר טעימה ומזינה בטירוף: סלט טאבולה פשוט, בתוספת של רוטב טחינה ויוגורט וביצה קשה. ככה מתחילים יום על רגל ימין|בנדיקט| פורסם13/08/1217:34 ![]() צילום: סטודיו דן לב, בנדיקט |
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול במים חמים ביחס של 1:1. 2מניחים את מרכיבי הסלט בקערית, מוזגים את מיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים. 3פורסים ביצה קשה ומסדרים לצד הסלט. מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים בקערה נפרדת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |