אוכל
אוכל

סלט טאבולה של בוקר

ארוחת בוקר טעימה ומזינה בטירוף: סלט טאבולה פשוט, בתוספת של רוטב טחינה ויוגורט וביצה קשה. ככה מתחילים יום על רגל ימין

|בנדיקט| פורסם17:34
טאבולה בוקר (צילום: סטודיו דן לב, בנדיקט)
צילום: סטודיו דן לב, בנדיקט
Rating:4.697reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לסלט:

  • 4 כפות בורגול דק
  • חופן גדול תערובת עשבי תיבול (50% פטרוזיליה, 25% בצל ירוק, 25% עירית)
  • 6 עלי נענע קצוצים
  • 10 חצאי עגבניות שרי פרוסות
  • מלח
  • מיץ מלימון טרי
  • שמן זית

לרוטב:

  • 200 מ"ל טחינה גולמית
  • 250 מ"ל יוגורט
  • כף סומק

להגשה:

  • ביצה קשה

אופן ההכנה:

1משרים את הבורגול במים חמים ביחס של 1:1.

2מניחים את מרכיבי הסלט בקערית, מוזגים את מיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים.

3פורסים ביצה קשה ומסדרים לצד הסלט. מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים בקערה נפרדת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il