
פסטה ברוטב אלי אולי עם פטה עיזיםפסטה ברוטב איטלקי, המבוסס על שמן זית ושום, בגרסה מהירה במיוחד ובתגבור גבינת פטה עיזים. טעים חם או קר|על השולחן| פורסם25/04/1321:32 ![]() צילום: על השולחן |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה. 2מפזרים מעל פטרוזיליה, קליפת לימון, שום ותערובת תבלינים. יוצקים מיץ לימון ושמן ומערבבים. מוסיפים 3/4 מגבינת הפטה המפוררת ומערבבים קלות בעזרת 2 מזלגות. 3מפזרים מעל גבינת פרמזן, צנוברים ואת יתרת גבינת הפטה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |