אוכל
אוכל

פסטה ברוטב אלי אולי עם פטה עיזים

פסטה ברוטב איטלקי, המבוסס על שמן זית ושום, בגרסה מהירה במיוחד ובתגבור גבינת פטה עיזים. טעים חם או קר

|על השולחן| פורסם21:32
פסטה ברוטב אלי אולי עם פטה עיזים (צילום: על השולחן)
צילום: על השולחן
Rating:516reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטי
  • צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • קליפה מגוררת ומיץ מלימון אחד
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • 1 כפית תערובת תבלינים טוסקנה או אורגנו
  • 120 מ"ל (1/2 כוס) שמן זית
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת פטה עזים, מפוררת גס
  • 50 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
  • 50 גרם צנוברים

אופן ההכנה:

1מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה.

2מפזרים מעל פטרוזיליה, קליפת לימון, שום ותערובת תבלינים. יוצקים מיץ לימון ושמן ומערבבים. מוסיפים 3/4 מגבינת הפטה המפוררת ומערבבים קלות בעזרת 2 מזלגות.

3מפזרים מעל גבינת פרמזן, צנוברים ואת יתרת גבינת הפטה ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il