
עוגת גבינה פירורים הפוכהעוגת שכבות עם גבינה, שוקולד ופירורים של ג'קי אזולאיג'קי אזולאי|מאסטר שף| פורסם07/04/1314:50 ![]() |
המצרכים :לבסיס:
לעוגה:
אופן ההכנה:1מתחילים בהכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים היטב עם החמאה. 2מצפים בסיס תבנית עגולה מתפרקת ומכניסים למקפיא לעשר דקות. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. 3ממשיכים בהכנת העוגה: מרתיחים מיכל שמנת. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד המריר עד להמסתו. מצננים. 4מקציפים מכל שמנת נוסף ומקפלים לתוך תערובת השוקולד. מעבירים לקירור עד לשימוש. 5מקציפים את מכל השמנת השלישי עם גבינת השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת אחידה. 6הרכבת העוגה: משחררים בעדינות את הבסיס המצופה בתערובת הפירורים מהרינג. 7מורחים לסירוגין שכבות של תערובת השוקולד ותערובת הגבינה. 8הופכים את העוגה על צלחת הגשה, כך ששכבת הפירורים תהיה למעלה. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. >> והנה עוד מתכון לעוגת גבינה פירוריםמעולה>> לכל המתכונים לשבועות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |