אוכל
אוכל

לחמניות גבינה עם הרבה גאווה

כשתכינו את לחמניות הגבינה האלו תלמדו את השפעתה של אבקת האפייה על הבצק, אבל בעיקר תסבו הרבה אושר לאורחים

|mako| פורסם19:13
לחמניות גבינה, טעימא (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 350 גרם קמח תופח (חבילה 1) או קמח רגיל + שקית אבקת אפיה
  • 200 גרם חמאה לא קרה חתוכה לקוביות
  • 250 גרם גבינה לבנה 9% (קופסה)
  • 200 גרם גבינת פרמז'ן או ריקוטה מגוררת
  • ביצה
  • חלמון ביצה (להברשה לפני האפייה)
  • פירורי שומשום או קצח
  • מלח
  • פלפל

כלים

  • קערת ערבוב
  • כף
  • תבנית אפיה שטוחה
  • נייר אפיה
  • מברשת להברשת הביצה
  • מזלג לטריפת הביצה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל 180 מעלות.

2מכניסים לקערת ערבוב קמח, חמאה, גבינה לבנה, גבינה מגוררת, ביצה, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3על מגש עם נייר אפיה, מגלגלים עיגולים קטנים ומניחים אותם ברווחים גדולים בתבנית.

4מברישים עם חלמון ומפזרים מעט שומשום או קצח.

5מכניסים לתנור ל-20 דקות. בודקים אם הבצק התקשה וקיבל צורה. במידה ולא, משאירים עוד חמש דקות.

>> עוד מתכונים של טעימא

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il