אוכל
אוכל

עוגת גבינה עם דובדבני אמרנה ורוטב תותים

עוגה עם בסיס פריך בטעם שוקולד, מלית גבינה ודובדבני אמרנה, ציפוי מתוק ורוטב תותים מעולה

|מאסטר שף| פורסם16:28
עוגת גבינה עם דובדבני אמרנה (תמונת AVI: mako)
Rating:4.323reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • תבנית בקוטר 26 ס"מ

לבסיס:

  • 200 גרם ביסקוויטים "פתי בר" שוקולד, טחונים
  • 1 חבילה (100 גרם) חמאה מומסת

למלית:

  • 1/2 3 גביעים (780 גרם) גבינת שמנת 25% בטעם טבעי
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • 1/2 גביע (100 גרם) שמנת חמוצה 9%
  • 6 ביצים
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס דובדבני אמרנה מסוננים מנוזלים

לציפוי:

  • 3 גביעים (600 גרם) שמנת חמוצה 9%
  • 6 כפות סוכר

לרוטב תותים:

  • 1 כוס תותים
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה ומשטחים שכבה דקה בעובי 1/2 ס"מ בתבנית. מכניסים למקפיא ל-10 דקות.

2מחממים את התנור ל-150 מעלות.

3בינתיים מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית מלבד הדובדבנים לתערובת אחידה. מוסיפים את הדובדבנים לערבוב מהיר. יוצקים את המלית על פני הבסיס ומחליקים.

4אופים כ-45 דקות עד שהעוגה יציבה אך מרכזה עדיין רוטט מעט. מוציאים מהתנור אך משאירים אותו פועל. מצננים את העוגה כ-10 דקות.

5מכינים את הציפוי: מערבבים שמנת חמוצה עם סוכר ומורחים בעדינות על פני העוגה. מחזירים לתנור ל-12 דקות נוספות.

6מצננים ומכניסים לקירור למשך הלילה.

7מכינים רוטב תותים: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת דקה.

8מגישים את העוגה עם רוטב תותים בצד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

>> לכל המתכונים לשבועות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il