
עוגת גבינה עם דובדבני אמרנה ורוטב תותיםעוגה עם בסיס פריך בטעם שוקולד, מלית גבינה ודובדבני אמרנה, ציפוי מתוק ורוטב תותים מעולהשי ברנדס|מאסטר שף| פורסם07/04/1316:28 ![]() |
המצרכים :
לבסיס:
למלית:
לציפוי:
לרוטב תותים:
אופן ההכנה:1מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה ומשטחים שכבה דקה בעובי 1/2 ס"מ בתבנית. מכניסים למקפיא ל-10 דקות. 2מחממים את התנור ל-150 מעלות. 3בינתיים מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית מלבד הדובדבנים לתערובת אחידה. מוסיפים את הדובדבנים לערבוב מהיר. יוצקים את המלית על פני הבסיס ומחליקים. 4אופים כ-45 דקות עד שהעוגה יציבה אך מרכזה עדיין רוטט מעט. מוציאים מהתנור אך משאירים אותו פועל. מצננים את העוגה כ-10 דקות. 5מכינים את הציפוי: מערבבים שמנת חמוצה עם סוכר ומורחים בעדינות על פני העוגה. מחזירים לתנור ל-12 דקות נוספות. 6מצננים ומכניסים לקירור למשך הלילה. 7מכינים רוטב תותים: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת דקה. 8מגישים את העוגה עם רוטב תותים בצד. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |