1מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון או מרסקים ידנית עד שהם טחונים דק.
כל המרכיבים לכדורי אלפחורס|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל2מוסיפים את ריבת החלב והשמנת לביסקוויטים הטחונים ומערבבים.
3מעבירים את התערובת לצינון והתייצבות במקרר (רבע שעה לפחות).
מגלגלים ככה את כולם|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מגלגלים לכדורים (במשקל 20 גרם בערך כל אחד), וטובלים כל אחד בקוקס הטחון. מגישים או מעבירים לקופסת אחסון.
וככה זה נראה מבפנים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב