
לזניית פטריות ללא גלוטןאמרתם לזניה - אמרתם פחמימה? בעיקרון כן, אבל לא במקרה הזה. קבלו פיצוח ללזניה שאין בה פסטה או כל אלמנט גלוטני אחר - והיא עדיין טעימה ועשירה וכיפית, כאילו מדובר במתכון הכי מושחת שיש![]() צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מטגנים את הפטריותבשמן זית. 3מערבבים יחד את כל המרכיבים חוץ מהגבינה הצהובה (כולל הפטריות). 4משמנים תבנית ומעבירים פנימה חצי מהבלילה. לזניה ללא גלוטן לפני אפייה|צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים5מסדרים את פרוסות הגבינה הצהובה מלמעלה, ועליהן את יתרת הבלילה. מפזרים מעל הכל את הגבינה המגוררת. 6אופים 20 דקות, עד שמשחים מעט מלמעלה. לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן
תגיות:לזניה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |