אוכל
אוכל

סחלב ביתי מושלם ברבע שעה

לא תאמינו כמה שזה פשוט: חלב, קורנפלור, סוכר וטיפה מי ורדים - ויש לכם סחלב מתוק ומנחם, שהכנתם לגמרי לבד

|CooknBake| פורסם10:30
סחלב ביתי (צילום: bado54, ShutterStock)
צילום: bado54, ShutterStock
Rating:4.51580reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

אנחנו רגילים לחשוב על סחלב כעל משהו שמזמינים בבית קפה או במסעדה, או לכל היותר מכינים בבית משקית מוכנה מהסופר. אז יודעים מה? הגיע הזמן להתרגל אחרת! האם ידעתם שסחלב הוא בסך הכל תערובת של חלב, קורנפלור, מעט מאוד מי ורדים וסוכר? זה הכל, וכל מה שצריך לעשות בשביל להכין סחלב בבית זה לחמם ולערבב את המרכיבים האלה.

אחר כך מפזרים מלמעלה קינמון, שברי אגוזים או מה שמתחשק - זה כבר לא מאוד משנה. סחלב שהכנתם לבד תמיד יהיה סחלב הכי טעים שיש.

המצרכים (4 מנות):

  • ליטר חלב (אפשר גם 1% שומן)
  • 4 כפות קורנפלור לא שטוחות, מומסות ומעורבבות היטב עם שליש כוס חלב
  • 4 כפות סוכר
  • 3-4 טיפות מי ורדים

אופן ההכנה:

1מבשלים את החלב עם הקורנפלור המומס והסוכר תוך ערבוב תמידי, עד שהחלב מסמיך.

2מוסיפים כמה טיפות מי ורדים, מערבבים היטב ולכבות את האש.

3מגישים עם קוקוס, צנוברים, קינמון, אגוזים או מה שאוהבים.

* המתכון באדיבות הבלוגCooknBake, פורסם לראשונה בינואר 2013

_OBJ

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il