
סחלב ביתי מושלם ברבע שעהלא תאמינו כמה שזה פשוט: חלב, קורנפלור, סוכר וטיפה מי ורדים - ויש לכם סחלב מתוק ומנחם, שהכנתם לגמרי לבד|CooknBake| פורסם16/01/2310:30 ![]() צילום: bado54, ShutterStock |
אנחנו רגילים לחשוב על סחלב כעל משהו שמזמינים בבית קפה או במסעדה, או לכל היותר מכינים בבית משקית מוכנה מהסופר. אז יודעים מה? הגיע הזמן להתרגל אחרת! האם ידעתם שסחלב הוא בסך הכל תערובת של חלב, קורנפלור, מעט מאוד מי ורדים וסוכר? זה הכל, וכל מה שצריך לעשות בשביל להכין סחלב בבית זה לחמם ולערבב את המרכיבים האלה. אחר כך מפזרים מלמעלה קינמון, שברי אגוזים או מה שמתחשק - זה כבר לא מאוד משנה. סחלב שהכנתם לבד תמיד יהיה סחלב הכי טעים שיש. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את החלב עם הקורנפלור המומס והסוכר תוך ערבוב תמידי, עד שהחלב מסמיך. 2מוסיפים כמה טיפות מי ורדים, מערבבים היטב ולכבות את האש. 3מגישים עם קוקוס, צנוברים, קינמון, אגוזים או מה שאוהבים. * המתכון באדיבות הבלוגCooknBake, פורסם לראשונה בינואר 2013 _OBJהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |