
המצרכים (12 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מסננים, מחזירים לסיר ומשמנים את צינורות הפסטה במעט שמן זית כדי שלא ידבקו זה לזה. 2מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 3שמים בסיר מסקרפונה, גרנה פדנו, פקורינו, גבינה בולגרית, יוגורט ואת כל התבלינים ומחממים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהגבינות נמסות (היזהרו שלא יישרפו ויידבקו לתחתית). מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות, עד שהתערובת כמעט חלקה. 4יוצקים את תערובת הגבינות על הפסטה ומערבבים. מעבירים לתבנית ומזלפים 3 כפות שמן זית. מעמידים חלק מצינורות הפסטה, לקבלת צורת אלמוג. 5מערבבים בקערית פירורי לחם וגרנה פדנו, מפזרים על הפסטה ואופים 25 דקות. מוציאים את המאפה מהתנור, משבצים מוצרלה בייבי בין צינורות הפסטה ואופים עוד 5 דקות עד שהחלק העליון מזהיב. מגישים חם. * ניתן לשמור את המאפה עד יומיים במקרר, ללא המוצרלה בייבי. סמוך להגשה מחממים 15 דקות ב-180 מעלות, ואז מוסיפים את המוצרלה ואופים עוד 5 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |