אוכל
אוכל

פשטידת תירס

פשטידה פשוטה להכנה עם תירס, נהדרת כארוחה קלילה לצד סלט ירקות

|ifeel| פורסם15:33
פשטידת תירס (צילום: בועז לביא, ifeel)
צילום: בועז לביא, ifeel
Rating:4.578reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

(ל-3 תבניות אינגליש קייק באורך 26 ס"מ):

  • 2 גביעי יוגורט (רצוי יוגורט כבשים)
  • 1 גביע (200 מ"ל) קוטג' 5%
  • 1 כוס (200 מ"ל) שמן קנולה
  • 4 ביצים גדולות
  • ½2 כוסות (350 גרם) קמח תופח
  • 200 גרם גבינה בולגרית מעודנת, מפוררת
  • 200 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
  • עלי תימין מ-3-2 ענפים
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 400 גרם גרגירי תירס (קפואים ומופשרים או מקופסת שימורים)

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את היוגורט, הקוטג' והשמן. מוסיפים את הביצים ומערבבים. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב עד שהוא נבלע.

2מוסיפים תוך כדי בחישה את הגבינות, התבלינים וגרגירי התירס.

3משמנים את התבניות ומחלקים את התערובת לשלושתן. אופים במשך חצי שעה במצב טורבו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות או עד שהפשטידות מזהיבות ותופחות וגפרור שננעץ בהן יוצא יבש.

משדרגים: אפשר לבזוק לפני האפייה מעט שומשום, קצח או גבינה מגוררת.

* אפשר להקפיא את הפשטידה או לשמור עד שבוע במקרר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il