
לביבות ריקוטה ודבשלביבות גבינה מעודנות עם תוספת עשירה של גבינת ריקוטה - אלטרנטיבה שפויה ללביבות החג המסורתיות העתירות בשמןחן שוקרון|Tusso| פורסם14/12/1408:52 ![]() צילום: חן שוקרון, Tusso |
המצרכים :ל-30 לביבות קטנות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת non stick על גבי להבה קטנה. 2מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים היטב. 3בקערה נפרדת טורפים במטרפה או טוחנים עם בלנדר מוט את הריקוטה, היוגורט, הביצים, הדבש, מעדן הפרי, הסוכר, השמן ותמצית הווניל. מוסיפים את תערובת הקמח וטוחנים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. בעזרת מרית מוודאים שלא נשארו בבלילה גושי קמח. 4בעזרת כף קפיצית קטנה או בקבוק לחיץ מניחים במחבת החמה בכל פעם 3-4 תלוליות קטנות של הבלילה. מטגנים עד שנוצרות בועיות בחלקן העליון, הופכים ומטגנים דקה נוספת מהצד השני. 5מגישים חם בתוספת יוגורט ומעדן פרי או ריבה. * המתכון באדיבות Tusso ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |