
עוגת גבינה, שוקולד ותותיםחושבים שגבינה ושוקולד זה שילוב פצצה? אתם צודקים, אבל חכו שיתווספו לזה תותים![]() צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות. 2מערבבים יחד את העוגיות הטחונות, אבקת הסוכר והחמאה המומסת. דוחסים היטב לתחתית התבנית ולשוליים עד גובה 3 ס"מ, ומניחים בצד. 3בקערה קטנה מערבבים כוס אחת מהתותים ו-1/2 כף סוכר. מניחים בצד. 4בקערת המערבל מערבלים את הגבינה והחלב המרוכז. מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומערבלים עד לקבלת בלילה חלקה. 5שופכים בערך חצי מהבלילה לקערה אחרת, ואת החצי השני מערבבים עם השוקולד המומס. 6יוצקים את הבלילה החומה לתבנית, מעליה יוצקים את הבלילה הבהירה ומפזרים את התותים עם הסוכר שהמתינו בצד. לוחצים קלות כדי להכניס מעט את התותים לתוך התערובת. 7אופים 55-65 דקות, או עד שהמרכז מתחיל להתייצב. 8מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר בתוכו. מאחסנים בקירור לפחות 4 שעות לפני ההגשה או לילה. 9מגישים כל פרוסה עם מעט תותים טריים ותוספת של קצפת או כדור גלידת וניל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |