אוכל
אוכל

מאפינס גבינות ופלפל קלוי

ארוחת ערב מקסימה בפחות מרבע שעה עבודה: רק לערבב ולתנור. הריחות כבר יפתחו לכם את התיאבון

|mako אוכל| פורסם09:14
מאפינס פלפלים קלויים (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.5183reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם גבינת פטה או בולגרית מעודנת
  • 2 ביצים
  • 1 קופסה קוטג'
  • 4 כפות חמאה מומסת או שמן זית
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קוואקר
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 פלפלים קלויים וקלופים (אפשר קנויים, בצנצנת)
  • שומשום לקישוט

אופן ההכנה:

1מפוררים לקערה את הגבינה. מוסיפים ביצים, קוטג', חמאה/שמן ושום קצוץ ומערבבים.

2מוסיפים קמח, קוואקר, אבקת אפייה, מלח ופלפל, ומערבבים מעט.

3קוצצים את הפלפלים לקוביות, מוסיפים לקערה ומערבבים רק עד שהעיסה אחידה. חשוב לא לערבב יותר מדי.

4מחלקים את העיסה לתבניות מאפינס. ממלאים אותן עד שפתן כדי לקבל מאפינס בעלי כיפה גבוהה ויפה. מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות 25 דקות, עד שהמאפינס שחומים. ממתינים 15 דקות לפני שמחלצים מהתבנית. אפשר להגיש חם או קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* אסתי ידידיה היא בעלת סטודיותופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il