
מאפה בורקס פטריות משפחתיקומה של בצק עלים, מלית שמכינים במחבת ועוד קומה של בצק - ככה מכינים בורקס פטריות גדול, שיכול בקלות לסגור ארוחה קלה לכל המשפחה. מעדיפים מילוי גבינות או תרד? אין שום בעיה![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 25*30 ס"מ:
לתערובת הגבינות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים (אני ממש גוזרת עם מספריים באמצע). מרפדים את התבנית בחצי אחד של הבצק. 3מקפיצים במחבת עם שמן זית בצל ופטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור. בתבנית|צילום: נופר צור, mako אוכל4מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות עם הביצה והקמח. מתבלים מעט. 5מוסיפים פנימה את הפטריות והבצל ומערבבים היטב. 6משטחים את המלית על הבצק שבתבנית. 7מכסים את המילוי ביריעת הבצק השנייה ומהדקים את הקצוות. 8מברישים בביצה טרופה ומפזרים מלא שומשום. 9אופים 35-40 דקות, עד הזהבה. מצננים. 10חותכים לריבועים ומגישים. עובד מעולה גם בחימום|צילום: נופר צור, mako אוכל** חימום חוזר: 35-40 דקות ב-180 מעלות. תגיות:בורקס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |