מרק עגבניות עם פסטה ואוזומרק העגבניות הזה טעים גם חם (עם מזגן בפול פאוור) וגם קר, ויש בו אלמנט אחד זערורי שהופך אותו לכוכב של הקיץ שלנו: קוראים לזה אוזו, וכמה שיש יותר ממנו בחיים, יותר טוב
מיכל מוזס
| mako אוכל
| פורסם 01/07/17 07:21
צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (5 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים סיר עם שמן ומאדים בצל, סלרי וגזר עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים צ'ילי ושום ומאדים עד שניחוח השום מורגש, אך השום לא משחים. 2 מוסיפים אוזו ומבשלים עד שהוא כמעט מתאדה לגמרי. >> בפעם שעברה הכנו פסטה בסגנון מוסקה 3 מוסיפים את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כ-10 דקות. 4 מגישים חם או קר, עם פסטה ועלי בזיליקום טריים או פטרוזיליה טרייה קצוצה. |