
פפרדלה עם קציצות ריקוטה נימוחותאנחנו אוהבים להסתכל על המנה הכיפית הזאת כעל גרסה צמחונית חלבית מעולה לספגטי עם קציצות. הנונות האיטלקיות קוראות לקציצות האלה "עשויות רע" כי הן, ובכן, לא שיא היופי - אבל הן טעימות לאללה. מתכון לפנתיאון![]() צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר |
המצרכים :
לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. 2מחממים מחבת עם שמן זית. 3יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומטגנים במחבת 2 דקות מכל צד. 4הרוטב: למחבת נוספת מוסיפים שמן זית, שום, עגבניות משומרות, רוטב עגבניות ורכז. מתבלים בפלפל ומלח, מוסיפים ענף בזיליקום לרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה. 5לאחר טיגון הקציצות מעבירים אותן לרוטב, מכסים ומבשלים על אש קטנה. 6מבשלים את הפפרדלה לפי הוראות יצרן, מסננים ומעבירים לצלחת הגשה, מניחים את הקציצות והרוטב מעל, מגררים פרמזן ומוסיפים עלי בזיליקום טריים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |