אוכל
אוכל

רול קדאיף במילוי קרם פרש ודובדבנים

קלילות הקדאיף נפגשת עם קרם דובדבנים בטעם של קסם ואתם רוצים להיות שם כשזה קורה

|מאסטר שף| פורסם21:00
קונוס שערות קדאיף (תמונת AVI: mako)
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

לקדאיף:

  • אטריות (שערות) קדאיף
  • מעט חמאה מומסת
  • אבקת סוכר
  • 50 גרם שקדים טחונים

למילוי:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 קרם פרש
  • 200 גרם דובדבנים
  • 2 כפות סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • מקל וניל
  • דובדבנים טריים (לקישוט)

אופן ההכנה:

לרול הקדאיף:

1מפסלים קונוסים מנייר כסף בגודל הרצוי ומשמנים אותם בחמאה.

2יוצרים משערות הקדאיף רצועות ארוכות, דלילות ודקות ומושחים אותן בחמאה, אבקת סוכר, ושקדים טחונים.

3יוצקים את הקדאיף סביב הקונוסים ואופים בחום של 180 מעלות עד כדי ייבוש וקליית כל תוכן האטריות. (לא מהדקים חזק מדי על מנת להוציא בקלות את נייר הכסף בתום האפייה).

4מקררים לאחר האפייה ומחלצים את הקונוסים.

למילוי:

5מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר מוסיפים קרם פרש בכמות זהה לשמנת ומקפלים.

6מבשלים את הדובדבנים בסיר עם 2 כפות סוכר, מיץ הלימון ומקל וניל. לאחר מכן מחלצים את גרגרי הוניל וטוחנים מעט.

7מקררים את סירופ הדובדבנים ומקפלים לתוך הקרם בעדינות.

8ממלאים את הרולים בקרם המוכן.

9להגשה, ניתן לקשט בדובדבנים טריים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il