
פיצה ביאנקה עם תרד וריקוטה ביתיתמאפה פיצה ביתי, עם בצק טרי וקל להכנה, ציפוי תרד וגבינות ותוספת מיוחדת של ריקוטה הום-מיידשי ברנדס|מאסטר שף| פורסם07/04/1313:39 ![]() |
המצרכים :לבצק:
לציפוי:
להכנת ריקוטה ביתית:
להגשה:
אופן ההכנה:1להכנת הבצק:לשים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. 2מורחים את הבצק בשמן זית ומתפיחים כשעה עד שהוא מכפיל את נפחו. 3להכנת המלית:שוטפים היטב את עלי התרד. מעבירים למחבת על אש גבוהה עד שהתרד קמל ומתכווץ. 4מסננים מנוזלים ומתבלים במעט אגוז מוסקט מגורר ופלפל שחור גרוס גס מאוד. 5להכנת הריקוטה:מבשלים את כל המרכיבים על אש גבוהה 20 דקות, עד שרואים בתערובת גושים גדולים שמזכירים קוטג'. מעבירים למסננת מרופדת בבד חיתול ומנקזים את הנוזלים כרבע שעה. 6להרכבת המנה:מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ. מפזרים מעל את מלית התרד, פירורי קשקבל וברי ואופים 15 דקות בחום גבוה (250 מעלות). 7מוציאים מהתנור ומפזרים פירורי ריקוטה. מזלפים שמן זית ומניחים עלי רוקט מתובלים בשמן זית. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |