
עוגת גבינה אמריקאיתלא באמת מפתיע, שדווקא נציגתנו מהמטבח השוויצרי מכינה את העוגה האמריקאית המושלמת. טוב נו, אביבה![]() צילום: אביבה פיבקו |
המצרכים (10 מנות):לבסיס
לתערובת הגבינה
לקרם
לציפוי
אופן ההכנה:1מפוררים את עוגיות השוקולד במעבד מזון (זה לוקח כ-30 שניות). 2שופכים את החמאה המומסת מעל העוגיות המפוררות ומערבבים בכף עץ, עד שכל פירורי העוגיות מכוסים היטב בחמאה. 3בעזרת הידיים משטחים את התערובת בתבנית קפיץ 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקרר ל-20 דקות. 4מערבבים במיקסר את גבינת השמנת עם הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים את הביצים בהדרגה, ולבסוף את גרדת התפוז ומיץ התפוזים. 5שופכים את הבלילה על התחתית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות. 6מערבבים את השמנת החמוצה עם הסוכר, סוכר הווניל ומיץ התפוזים. מורחים על העוגה כשהיא עוד חמה, ואופים עוד 7 דקות. מצננים מחוץ למקרר. 7מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ובעזרת מרית מורחים על העוגה. מעבירים למקרר ללילה אחד לפחות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |