1מחממים במחבת את החמאה והשמנת ומוסיפים את עשבי התיבול, שום, מלח, פלפל צ'ילי ואגוז מוסקט.
2ממיסים בכוס החלב את הקורנפלור עד למרקם חלק וללא גושים ומוסיפים למחבת השמנת. ממשיכים לערבב עד להסמכה.
3מקמחים מעט את נתחי הסלמון ומטגנים משני הצדדים במעט שמן למשך מס' דקות.
4מוסיפים את השמנת מעל הסלמון, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור על 200 מעלות במשך 50 דקות. (מומלץ לבדוק את הנתח במהלך האפייה כך שלא יהיה עשוי מדי).
5בתום האפייה מסירים את נייר הכסף ומעבירים לגריל עליון על מנת להשחים את מעטפת קרום השמנת שמעל הסלמון.