אוכל
אוכל

שעועית ירוקה בחמאה ושקדים

גם אתם תקועים על שעועית מוקפצת בסויה מהניינטיז? הגיע הזמן להכיר את אחותה האריסטוקרטית והמשובחת: שעועית עם חמאה וצ'ילי, בתוספת פריכה וטעימה של שקדים וקוואקר

|mako אוכל| פורסם11:21
שעועית ירוקה מוקפצת (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.337reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 350 גרם שעועית ירוקה קפואה
  • 40 גרם חמאה
  • 1/4 כפית צ'ילי יבש טחון
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס שקדים קצוצים
  • חצי כוס קוואקר
  • 1 כפית שטוחה מלח גס

אופן ההכנה:

1מבשלים את השעועית במיקרוגל, ללא מים, בעוצמה גבוהה למשך 3 דקות. אפשר גם לחלוט במים רותחים עם מעט מלח למשך כ-5 דקות, עד שהשעועית מבושלת אבל לא רכה מדי ולסנן היטב.

2ממסים את החמאה במחבת. מוסיפים צ'ילי, פלפל שחור ושקדים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהשקדים מזהיבים מעט.

3מוסיפים קוואקר ומלח ומערבבים היטב עד שכל החמאה נספגת. ממשיכים לערבב עוד דקה או שתיים ומסירים מהאש.

4מוסיפים את השעועית, מערבבים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.

>> רוצים לזכות באייפד? לחצו כאן!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il