
מאפי בצק עלים ממולאים גבינותבורקסים משובחים במילוי גבינות, מוגשים עם פסטו כוסברה ופסטו עגבניות מיובשות![]() |
המצרכים :למאפים:
לפסטו כוסברה:
לפסטו עגבניות מיובשות:
אופן ההכנה:1מתחילים בהכנת המאפים: מרדדים מעט את בצק העלים וחותכים ממנו ריבועים בגודל 15X10 ס"מ. 2מערבבים את הגבינות עם עלי הבזיליקום למלית אחידה. 3במרכז כל ריבוע בצק מניחים כף מהמלית. מגלגלים וסוגרים לצורת טבעות. מברישים בביצה ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-30-40 דקות עד להזהבת המאפים. 4ממשיכים בהכנת הפסטו: טוחנים במעבד מזון את הכוסברה, הצנוברים השום ושמן הזית וממליחים לפי הטעם. 5מכינים גם פסטו עגבניות מיובשות: טוחנים במעבד מזון את העגבניות המיובשות מסוננות מנוזלים, השום, בזיליקום, תימין ומוסיפים שמן הזית עד לקבלת קרם וממליחים לפי הטעם. 6מגישים את המאפים החמים כשלצידם שתי צלוחיות פסטו. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |