אוכל
אוכל

פשטידת חצילים וגבינות

לבד או לאירוח, שילוב מושלם בין חצילים לגבינות

|mako אוכל| פורסם18:33
Rating:4.244reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 500 גרם עגבניות מרוסקות
  • 1 חציל ללא גרעינים
  • מלח גס
  • שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 פלפל גמבה חתוך לקוביות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף קמח מנופה
  • 1 כפית סוכר
  • פלפל גרוס ומלח
  • 100 גרם מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם פרמזן מגורדת
  • 1 גביע גבינת שמנת מכל סוג
  • 1 פלפל חריף ירוק קצוץ דק

אופן ההכנה:

1פורסים את החצילים לפרוסות דקות ומפזרים עליהם מלח גס. ומניחים בצד ל-20 דקות.

2מקמחים את החצילים ומטגנים עד להזהבה.

3 .מטגנים את הבצל, הפלפל החריף ואת הפלפל המתוק במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים את הפפריקה, המלח, מעט סוכר ואת רוטב העגבניות, ומבשלים עוד מספר דקות.

4מחממים תנור ל180 מעלות, עדיף טורבו, מסדרים בתבנית את פרוסות החצילים, יוצקים שליש מכמות הרוטב, מסדרים עוד שכבה ועליה את גבינת השמנת ואת שארית הרוטב. מכניסים לתנור ואופים כ-20-25 דקות.

5מפזרים לאחר האפייה את המוצרלה והפרמזן.

6מצננים 10 דקות ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il