
פנקייק ענניםמכירים את הפנקייק היפני האוורירי והמענג מאין כמוהו, שהוא ספק פנקייק ספק סופלה? רון יוחננוב פיצח עבורנו את הסוד לפנקייקס עננים שכאלה, בלי אבקות ובלי שום חומר התפחה, והנה הוא לפניכם![]() צילום: Brent Hofacker, ShutterStock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכניסים לקערה את החלמונים, החלב, הווניל והשמן וטורפים היטב במטרפה, עד שהצבע של התערובת מתבהר. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, תפוחה ונוזלית. 2מקציפים במיקסר את החלבונים יחד עם החומץ במהירות גבוהה. תוך כדי הקצפה מוסיפים פנימה את הסוכר, וממשיכים להקציף עד לקבלת קציפה אוורירית ותפוחה. 3מקפלים מעט מהקציפה של החלבונים לתוך תערובת החלמונים והקמח כדי לאוורר אותה מעט. לאחר מכן מקפלים פנימה את כל שאר קציפת החלבונים. פנקייק עננים מזולף|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל פנקייק עננים מוכן|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מעבירים את התערובת לשקית זילוף. 5טיגון: מחממים מחבת ומרססים במעט שמן. מזלפים תלוליות מהתערובת ומטגנים מעט עד הזהבה. הופכים, מנמיכים את הלהבה ומכסים. מטגנים מכוסה כ-2 דקות, עד שהפנקייקים מוכנים מבפנים, ומגישים. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". תגיות:פנקייק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |