
בראוניז עם קרם וניל ושוקולד צ'יפסכשחשבנו שהעניינים לא יכולים להיות מושחתים יותר, הגיע אלינו המתכון הבא. קחו את הבראוניז שאתם כל כך אוהבים, תוסיפו להם קרם וניל ושוקולד צ'יפס, והנה לכם פינוק שלא תרצו לחלוק עם אף אחדנטלי לוין|mako אוכל| פורסם12/09/1607:20 ![]() צילום: נטלי לוין, mako אוכל |
המצרכים :לבראוניז (תבנית ריבועית בגודל 20*20 ס"מ ):
לקרם הווניל והשוקולד צ'יפס:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים אותם יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 3מוסיפים את המלח, הווניל והסוכר וטורפים היטב. 4מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, וטורפים את התערובת בין ביצה לביצה. 5מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. 6יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 7אופים כ-18-25 דקות, עד שהשוליים יציבים אבל המסה עדיין רכה במרכזה. 8מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 9מכינים את קרם הווניל והשוקולד צ'יפס: מקציפים במיקסר את השמנת, אינסטנט הפודינג, הווניל, אבקת הסוכר והשוקולד קצוץ עד לקבלת קרם אחיד ויציב. 10יוצקים את הקרם על גבי שכבת הבראוניז ומיישרים את החלק העליון. 11מקפיאים למשך כשעה-שעתיים עד להתייצבות. 12חותכים לריבועים בגודל הרצוי. 13מעבירים את השוקולד המומס לשקית זילוף ומזלפים פסי שוקולד לקישוט. • להכנת הקרם אפשר להשתמש בשוקולד מריר או לבן במקום שוקולד החלב. • אפשר לוותר על קישוט השוקולד ולהשאיר את הבראוניז כמו שהם. • שומרים את הבראוניז בכלי סגור במקרר עד 5-6 ימים. מומלץ להוציא לטמפרטורת החדר כ-10 דקות לפני ההגשה. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |