
קצ'אפה - פנקייק תירס ונצואלניכששי ברנדס טעם את הקצ'אפה של דליה אלחדף במסעדת טוטומה, הוא מיד הבין שגילה משהו חדש. בבית הוא הציץ במקרר, שינה כמה מרכיבים בהתאם, והתוצאה - אחד הפנקייקים הכי הטובים שפגשנו, אם לא הטוב ביותרדליה אלחדף|מסעדת טוטומה| פורסם06/01/1707:44 ![]() צילום: שי ברנדס, Real Food. Uncensored |
המצרכים (4 מנות):לפנקיייק:
לטיגון:
למלית:
להגשה:
אופן ההכנה:1טוחנים את התירס ואת שאר המרכיבים הרטובים במעבד מזון עד לקבלת בלילה סמיכה עם גושים קטנים של תירס טחון חלקית. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במטרפה. 2מחממים מחבת בקוטר 26 ס"מ עם ציפוי מונע הדבקה מעל להבה קטנה ומשמנים בכף שמן. שמים רבע מכמות הבלילה ומשטחים לעובי סנטימטר. מטגנים על אש קטנה עד שהתחתית משחימה. 3הופכים בעדינות בעדינות כדי שהקצ'אפה לא תתפרק: ראשית משחררים אותה בזהירות מהמחבת בעזרת מרית רחבה, ומחליקים לצלחת גדולה ושטוחה. 4מוסיפים כפית שמן למחבת והופכים מעל את הצלחת. מטגנים כדקה (הקצ'אפה עדיין תישאר צהובה בחלקה התחתון), והופכים את הקצ'אפה חזרה על הצלחת. 5מחליקים את הקצ'אפה חזרה למחבת כשהצד השחום כלפי מטה. 6שמים על חצי מהפנקייק שני חצאי פרוסת גבינה וכף בולגרית, מסמנים בעזרת מרית את קו האמצע מעט לעומק כדי להקל על הקיפול ומקפלים בעזרת במרית רחבה. 7מחממים כדקה, הופכים ומחממים דקה נוספת עד שהגבינות נמסות. מגישים חם עם שמנת חמוצה. * לפני שמעבירים למחבת את הבלילה לפנקייק השני מקררים מעט את תחתית המחבת מתחת למי ברז, ומחממים מחדש על אש קטנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |