לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה.
2 מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משנות צבע לחום עמוק.
3 מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
4 מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מתבלים ומערבבים היטב.
5 מוסיפים את הפסטה יחד עם מצקת אחת ממי הבישול, מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות לספיגת טעמים.
6 מוסיפים פרמזן ומערבבים עד שהרוטב מסמיך ונהיה קרמי.
7 מגישים עם עוד פרמזן.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
בתיאבון!
פתח הכל סגור הכל