
חיתוכיות פרוזן יוגורטאחרי הטילונים של השבוע שעבר, רון יוחננוב מציג נשנוש קיץ מושלם שאפילו לא יעורר בכם רגשות אשם: תבנית פרוזן יוגורט ביתי עם תוספות שאוהבים (השמיים הם הגבול, חברים), ששוברים לחתיכות, זוללים ומתרעננים
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :לפרוזן יוגורט:
תוספות:
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית בגודל 20X30 בנייר אפייה. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
חיתוכיות פרוזן יוגורט. החומרים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
2 מערבבים בקערה את היוגורט עם הממתיק שבחרתם עד לקבלת בלילה אחידה. 3 יוצקים את היוגורט לתבנית. 4 מפזרים על היוגורט את התוספות, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים להקפאה ל-6 שעות לפחות (או לילה). 5 חותכים לקוביות או שוברים לחתיכות, וזוללים.
וככה ה נראה לפני ששוברים לחתיכות | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב * אחרי ההקפאה והחיתוך אפשר לאחסן במקפיא בקופסה סגורה עד חודשיים.
|