אוכל
אוכל

טבלת שוקולד במילוי ממרח ביסקוויט

אנחנו לא רוצים להתחייב, אבל ייתכן שהחל מהיום תפסיקו לקנות שוקולד רגיל, וותכילו להכין אותו לגמרי בעצמכם. מיקי שמו מגיש את טבלת השוקולד האולטימטיבית, עם מילוי שלא נופל מהציפוי

|mako אוכל| פורסם17:23
טבלת שוקולד במילוי ממרח ביסקוויט (צילום: נמרוד סונדרס, כולם אופים עכשיו)
צילום: נמרוד סונדרס, כולם אופים עכשיו
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למלית ממרח הפתיבר:

  • 80 גרם סוכר
  • 45 גרם חמאה
  • 60 גרם שמנת מתוקה
  • 150 גרם ביסקוויטים, מרוסקים לפירורים
  • 30 גרם ביסקוויטים, שבורים גס

לטבלת השוקולד:

  • 350 גרם שוקולד מריר או חלב
  • 20 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה:

1מכינים ממרח ביסקוויט: מחממים את הסוכר עד שנוצר קרמל, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מחממים את השמנת לסף רתיחה ומוסיפים בזהירות.

2מקררים לטמפרטורת החדר ומערבבים עם הביסקוויטים המרוסקים עד לקבלת ממרח הומוגני.

3עוברים להכנת טבלת השוקולד: ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו ומטמפררים. יוצקים לתבנית טבלת שוקולד – ומרוקנים. מחכים להתקרסטלות.

4יוצקים מילוי ממרח ביסקוויט לתבנית ומפזרים שברי עוגיות, בשביל הקראנץ'.

5סוגרים עם שוקולד מטומפרר.

>> כולם אופים עכשיו: עוד מתוקים נהדרים וקלים להכנה

>> ועוד המון מאפים מתוקים ומלוחים בבייקרי שלנו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il