מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פנקייק קוטג' ואוכמניות

ניסיתם פעם להכין פנקייק עם קוטג'? זה עובד נהדר, ועושה רק טוב לכל הצדדים. אם אתם מחפשים מתכון טוב להתחיל איתו, קבלו את זה: פנקייק אוכמניות וקוטג' טעים בטירוף, שמגישים עם מייפל ומרגישים כמה החיים יפים

|mako אוכל| פורסם09:30
פנקייק קוטג' ואוכמניות (צילום: גיל גוטקין, mako אוכל)
צילום: גיל גוטקין, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 כוס קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 4 ביצים
  • 250 גרם גבינת קוטג'
  • חצי כוס חלב
  • קופסת אוכמניות טריות במשקל 120 גרם (אפשר גם קפואות, או כל פרי יער אחר שאוהבים)
  • מעט שמן לטיגון

להגשה:

  • סירופ מייפל אמיתי
  • אוכמניות טריות

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.

2בקערה נפרדת טורפים את הביצים, הקוטג' והחלב לתערובת אחידה.

3שופכים את תערובת הביצים והגבינה לקערת הקמח וטורפים לתערובת אחידה. זה בסדר אם נשארים עיגולי קוטג' בתערובת, הם נמסים במחבת. מוסיפים את האוכמניות ומערבבים.

4מחממים מעט מאוד שמן או חמאה במחבת. יוצקים מעט מהבלילה למחבת בעזרת מצקת קטנה. מנמיכים את הלהבה לבינונית. כשנוצרים על פני השטח של הפנקייקבועות, הופכים אותו בזהירות ומטגנים עוד דקה-שתיים.

פנקייק קוטג' ממותגאוכמניות גם בפנים וגם בחוץ|צילום: גיל גוטקין, mako אוכל

5מוציאים לצלחת וממשיכים כך עם שאר הפנקייקים.

6מגישים עם סירופ מייפל בצד וכמה אוכמניות טריות מעל.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il