
פשטידת כרובית וגבינות עם טוויסטקונים בצק, חותכים כרובית ומערבבים גבינות; מוסיפים פקאנים בשביל הפריכות וצ'ילי בשביל החספוס - ויאללה לתנור![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
עלות: כ-30 שקלים המצרכים :לתבנית עגולה 26:
אופן ההכנה:1מבשלים את הכרובית במים כ-8 דקות, מסננים ומעבירים לקערה. 2מוסיפים את כל המצרכים למעט הבצק. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4מרדדים מעט את הבצק על משטח עבודה מקומח, ומניחים על תבנית אפייה. בעזרת סכין מסירים את קצות הבצק המיותרים. 5יוצקים את תערובת הכרובית, מיישרים ואופים 35-40 דקות. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו פסטה מהירה וסופר טעימה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |