אוכל
אוכל

פשטידת כרובית וגבינות עם טוויסט

קונים בצק, חותכים כרובית ומערבבים גבינות; מוסיפים פקאנים בשביל הפריכות וצ'ילי בשביל החספוס - ויאללה לתנור

|mako אוכל| פורסם07:36
מאפה כרובית עם פקאנים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.431reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

עלות: כ-30 שקלים

המצרכים :

לתבנית עגולה 26:

  • 1 כרובית בינונית, חתוכה קטן (רק הפרחים)

  • 1 בצל, קצוץ
  • 100 גרם פקאן, קצוץ גס
  • 3 כפות פרורי לחם
  • 2-3 ביצים
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינה בולגרית 5%
  • מעט צ'ילי גרוס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 חבילה בצק פריך מוכן (ניתן לקנות בכל רשתות השיווק)

אופן ההכנה:

1מבשלים את הכרובית במים כ-8 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.

2מוסיפים את כל המצרכים למעט הבצק.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מרדדים מעט את הבצק על משטח עבודה מקומח, ומניחים על תבנית אפייה. בעזרת סכין מסירים את קצות הבצק המיותרים.

5יוצקים את תערובת הכרובית, מיישרים ואופים 35-40 דקות.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה מהירה וסופר טעימה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il