מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פשטידת כרובית וגבינות עם טוויסט

קונים בצק, חותכים כרובית ומערבבים גבינות; מוסיפים פקאנים בשביל הפריכות וצ'ילי בשביל החספוס - ויאללה לתנור

|mako אוכל| פורסם07:36
מאפה כרובית עם פקאנים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

עלות: כ-30 שקלים

המצרכים :

לתבנית עגולה 26:

  • 1 כרובית בינונית, חתוכה קטן (רק הפרחים)

  • 1 בצל, קצוץ
  • 100 גרם פקאן, קצוץ גס
  • 3 כפות פרורי לחם
  • 2-3 ביצים
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינה בולגרית 5%
  • מעט צ'ילי גרוס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 חבילה בצק פריך מוכן (ניתן לקנות בכל רשתות השיווק)

אופן ההכנה:

1מבשלים את הכרובית במים כ-8 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.

2מוסיפים את כל המצרכים למעט הבצק.

3מחממים תנור ל-180 מעלות.

4מרדדים מעט את הבצק על משטח עבודה מקומח, ומניחים על תבנית אפייה. בעזרת סכין מסירים את קצות הבצק המיותרים.

5יוצקים את תערובת הכרובית, מיישרים ואופים 35-40 דקות.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה מהירה וסופר טעימה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il