
סלט פסטה עם אפונה ירוקה, עשבי תבלין ופרומעזסלט פסטה עשיר ומפנק עם אפונה, נענע, שמיר, כוסברה וגבינת עזים משובחתנעמי אבליוביץ'|השף הלבן, תנובה| פורסם17/04/1321:32 ![]() צילום: נעמי אבליוביץ', השף הלבן, תנובה |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומסננים. 2מבשלים את האפונה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומסננים. 3בקערה גדולה, מניחים את הפסטה המבושלת, אפונה ירוקה, עשבי התבלין, שן שום וקליפת לימון. מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, לפי הטעם. מפזרים מעל את גבינת הפרומעז והפיסטוקים הקלויים ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |