אוכל
אוכל

סלט פסטה עם אפונה ירוקה, עשבי תבלין ופרומעז

סלט פסטה עשיר ומפנק עם אפונה, נענע, שמיר, כוסברה וגבינת עזים משובחת

|השף הלבן, תנובה| פורסם21:32
סלט פסטה עם אפונה ירוקה, עשבי תבלין ופרומעז (צילום: נעמי אבליוביץ', השף הלבן, תנובה)
צילום: נעמי אבליוביץ', השף הלבן, תנובה
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 400 גרם פסטה קצרה (פוזילי, פנה וכו')
  • 2 כוסות אפונה קפואה
  • חופן עשבי תבלין, סוג אחד או תערובת לבחירה (שמיר, נענע, כוסברה), קצוצים
  • 1 שן שום, קצוצה דק
  • קליפה מגורדת מ-1 לימון
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם
  • מיץ לימון, סחוט טרי, לפי הטעם
  • שמן זית
  • ½ גליל גבינת פרומעז, חתוכה לקוביות
  • חופן פיסטוקים, קלויים במחבת יבשה וקצוצים גס

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומסננים.

2מבשלים את האפונה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומסננים.

3בקערה גדולה, מניחים את הפסטה המבושלת, אפונה ירוקה, עשבי התבלין, שן שום וקליפת לימון. מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, לפי הטעם. מפזרים מעל את גבינת הפרומעז והפיסטוקים הקלויים ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il