
פשטידת ירקות בסירהשבוע למדנו מרון יוחננוב שפשטידה לא חייבים לאפות בתנור - אפשר גם להכין אותה על הכיריים. איך עושים את זה? וואללה, ממש בקלות![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לסיר סוטאז (נמוך ורחב) בקוטר 28 ס"מ:
לבלילה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים את הסיר על להבה גבוהה, מוסיפים את השמן ומקפיצים את הירקות כמה דקות (עד חצי בישול). מתבלים. 2מערבבים בבלנדר את חומרי הבלילה, מנמיכים את הלהבה לבינונית ומוסיפים את הבלילה לסיר. מערבבים, מכסים ומניחים לבישול של כ-10 דקות. בשלב הזה הפשטידה אמורה כבר כמעט להיות מוכנה, ואפשר לראות שהיא נפרדת מהשוליים. 3הופכים את הפשטידה בעזרת צלחת גדולה או מגש ומבשלים עוד כ-5 דקות על להבה בינונית. 4מגישים חם עם קרם פרש קר. פשטידת ירקות בסיר - פרוסה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל* מעדיפים פשטידה גבוהה יותר? הכינו אותה בסיר של 24 ס"מ. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |