
פוקצ'ה ים תיכונית אישיתמאפה ריחני ואוורירי עם המון תוספות שוות שמשתלבות נהדר יחד לפוקצ'ה מעולה![]() צילום: דן פרץ, תנובה |
המצרכים (9 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: לשים במיקסר עם וו לישה במשך 3 דקות במהירות איטית את הקמח והמים. 2מוסיפים את השמרים וממשיכים ללוש עוד 5 דקות במהירות בינונית. 3מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד 2 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד, מעט דביק. 4מכסים את קערת המיקסר ומתפיחים שעה. 5מחלקים את הבצק ל-9 יחידות. 6יוצרים מכל יחידה מלבן של 25X7 ס"מ. מפזרים גבינה פטה, זיתים משני סוגים, מעט בצל סגול וכמה עלי זעתר. מניחים לתפיחה של חצי שעה. 7מחממים תנור ל-230 מעלות ואופים 8-9 דקות, עד להשחמה קלה. * אחרי האפייה ניתן ומומלץ לבזוק על הפוקצ'ות מעט שמן זית ומלח. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |