
דלעת ההפתעותכדורי דלעת עם ריקוטה ותימין בציפויי פנקו ויוגורט עשבי תיבולג'ניפר סאני|מאסטר שף| פורסם07/06/1118:57 ![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים (2 מנות):לדלעת:
ליוגורט:
אופן ההכנה:להכנת כדורי הדלעת: 1חוצים דלעת ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מכניסים לתנור בחום גבוה (מכוסה בנייר כסף) עד שהן להתרככות. להכנת המילוי: 2מרוקנים את הדלעת. שומרים על הקליפה בשלמותה על מנת להכין את כלי ההגשה. את הדלעת המרוקנת מחזירים לתנור לייבוש קל. 3בקערה, מערבבים דלעת, ריקוטה, תימין, צ'ילי, מלח, פלפל, ביצה ופירורי לחם. 4יוצרים כדורונים קטנים, מצפים אותם בפרורי הפנקו ומטגנים בשמן עמוק עד שהכדורים משחימים. להכנת היוגורט: 5מערבבים בקערה את כל סוגי היוגורט, שום קצוץ דק, עשבי תיבול קצוצים דק (נענע, בצל ירוק, עירית) מוסיפים מלח, פלפל, מיץ מחצי לימון מעט שמן זית ומערבבים. הרכבת המנה: 6מוציאים את הדלעת מהתנור ומניחים לה להתקרר. בתוך כל חצי דלעת מניחים בערך 5-7 כדורונים ומכסים בעזרת חצי הדלעת השני. מגישים בלווי היוגורט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |